Közélet

Orbán Viktor: az európai és keresztény kultúrát vették célba

Orbán Viktor: az európai és keresztény kultúrát vették célba

2018. december 13., csütörtök
Orbán Viktor: az európai és keresztény kultúrát vették célba

A Strasbourgban elkövetett terrortámadás kapcsán a magyar emberek nevében részvétét fejezte ki az áldozatok családjainak, a sebesülteknek pedig gyors felépülést kívánt OrbánViktor miniszterelnök abban a levélben, amelyet Emmanuel Macron francia államfőnek írt - tájékoztatta az MTI-t csütörtök reggel Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

"Meggyőződésem, hogy az elkövetők nem csak Franciaországot és a francia embereket, hanem a kontinensünket egységbe kovácsoló európai és keresztény kultúrát vették célba" - írta a miniszterelnök. Biztosította Macron elnököt, hogy Magyarország és a magyar kormány Franciaország mellett áll "ezekben a nehéz órákban. A jövőben is számíthat támogatásunkra kontinensünk határainak és biztonságának megvédésében" - zárta levelét OrbánViktor.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.