Közélet

Minibölcsődét hoztak létre Csanyteleken

Minibölcsődét hoztak létre Csanyteleken

2018. december 19., szerda
Minibölcsődét hoztak létre Csanyteleken

Megfelelő pályázati segítség híján saját forrásból vágott bele Csanytelek egy minibölcsőde létrehozásába. Az óvodában kialakított bölcsiben hét kisgyerekkel tudnak foglalkozni. A polgármester szerint megtartó ereje van az ilyen fejlesztéseknek - számolt be a Délmagyar.

A lap cikke szerint az elmúlt évben több szülő kereste meg a csanyteleki önkormányzatot azzal a kéréssel, hogy visszamennének dolgozni, ha lenne hol elhelyezni kisgyermekeiket. Forgó Henrik polgármester lapunknak elmondta, pályázati forrásból szerettek volna létrehozni egy bölcsődét, de nem tudtak megfelelni a pályázati feltételeknek. Ezt követően döntöttek úgy, hogy saját erőből próbálják megvalósítani a fejlesztést. Csanytelek szerény, évi 220 millió forintos költségvetésből gazdálkodik, így nagy kihívás volt a minibölcsőde kialakítása. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Majzik Attila)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.