Közélet

Lázár János szerint Botka lett az új Demszky

Lázár János szerint Botka lett az új Demszky

2018. december 12., szerda
Lázár János szerint Botka lett az új Demszky

Botka László lett az új Demszky Gábor - mondta a Délmagyarnak adott interjújában Lázár János. Az országgyűlési képviselő szerint akik ma Hódmezővásárhelyt vezetik, azok jobban gyűlölik őt, mint amennyire szeretik a városukat. A politikus történelmi lehetőségnek nevezte az egész Alföld számára a tram-traint, amely még ebben a ciklusban megépül.

Az interjúban az országgyűlési képviselő több fontos témában is kifejtette véleményét, így beszélt a Szeged és Hódmezővásárhely között építendő tram-train jelenlegi állásáról, s nincs túl jó véleménnyel Botka László jelenlegi szegedi polgármesterről. Ez utóbbi kapcsán kifejtette, hogy szerintesok szegedi ma már úgy érzi, mintha ez a város újabban már csak azért lenne fontos a vezetője számára, hogy amikor megbukik, miniszterelnök-jelöltként vagy MSZP-elnökaspiránsként mindig puhára essen. - A szegedieknek el kell dönteniük, hogy mi a fontosabb: Botka László politikai túlélése vagy a saját jövőjük. Egy polgármester teljesítményét szerintem abban lehet lemérni, hogy a város hasznára van-e, vagy a terhére, a várost építi-e, vagy csak önmagát. Botka László sajnos már csak önmagát építi. Valamikor jó polgármester volt, de mára jobban emlékeztet a késői Demszkyre, mint egykori önmagára. A rokonszenves és lendületes kezdésből mára korrupciós botrányok, a közösségi projektekből pedig csak egyéni érdekek maradtak. Botka lett az új Demszky - fogalmazott. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.