Közélet

Közgyűlési hajcihő Vásárhelyen

Közgyűlési hajcihő Vásárhelyen

2018. december 21., péntek
Közgyűlési hajcihő Vásárhelyen

Még egy rendkívüli közgyűlés tartottak volna pénteken Vásárhelyen, amely azonban határozatképtelen volt. A helyi Fidesz-csoportból csak Hegedűs Zoltán volt jelen, aki elmondta, a frakció nem fog egy közgyűlés elé vitt döntésben bűnrészes lenni. A polgármester ezután tartott sajtótájékoztatót - derül ki a Vásárhely24 összefoglalójából.

A lap szerint csütörtökön dőlt el, hogy pénteken még egy utolsó utáni rendkívüli közgyűlést is tartanának Vásárhelyen. Két napirendi pontot tárgyaltak volna, egy kollégiumi épület felújításáról, valamint a múltkori közgyűlésen vitát kirobbantó Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda fejlesztése kapcsán felhasználni kívánt 170 millió forint sorsáról. A testület azonban határozatképtelen volt, mivel a Fidesz-frakció nem vett részt az ülésen. További részletek

ITT

olvashatók.    

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.