Közélet

Karácsonyi jótékonysági ebéddel várnak félezer szegedi rászorulót

Karácsonyi jótékonysági ebéddel várnak félezer szegedi rászorulót

2018. december 17., hétfő
Karácsonyi jótékonysági ebéddel várnak félezer szegedi rászorulót

A Szegedi Tudományegyetem, a szegedi Rádió 88, a Vöröskereszt és Szeged Első Lions Klubja jóvoltából 500 rászoruló kap ingyenes karácsonyi ebédet december 21-én 11 órától az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

A Rádió 88, a Vöröskereszt és Szeged Első Lions Klubja 2018 decemberében a szegedi karácsonyi vásár nyitó napjától kezdődően a Dóm téren mézeskalácsokat süt, amelyet a szegediek csinosíthatnak, díszíthetnek. Az elkészült süteményeket elvihetik, cserébe csupán pénzadományokat várnak. Az összegyűlt pénzből a rászorulókat vendégelik meg egy ebéddel, december 21-én, az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A karácsonyi jótékonysági ebédre 500 főt várnak, a rászorulóknak a Vöröskereszt és a Máltai Szeretetszolgálat munkatársai juttatják el a meghívókat. A tartalmas gulyáslevesből és kétféle bejgliből álló ebéd után tartós élelmiszerből, tisztítószerekből és tisztálkodási szerekből összeállított ajándékcsomagot is kapnak a rászorulók.

(Forrás: szte.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.