Hírzóna

Jó reggelt Szeged! - Fehérbe borult Szeged a hétvégén

Jó reggelt Szeged! - Fehérbe borult Szeged a hétvégén

2018. december 17., hétfő
Jó reggelt Szeged! - Fehérbe borult Szeged a hétvégén

Megérkezett az első hó szombat reggelre, ami sok balesetet is eredményezett.

Péntek estétől egészen szombat délutánig havazott Szegeden

. A fehér köntösbe bújt város nagyon szép,

de több kellemetlenséget is okozott az utakon.

A hétvégén bejelentették,

hogy a gyermeket nevelő családok a szokottnál korábban, még a karácsonyi ünnepek előtt, legkésőbb jövő csütörtökig megkapják a decemberi családi pótlékot, gyermeknevelési támogatást és gyermekgondozást segítő ellátást. A szegedi polgármester közleményben szólít felbojkottra a többszörösen megbukott, hazug szocialista városvezető, azt követelve, hogy az önkormányzatok ne alkalmazzák a túlóratörvényt.

Erre válaszolt a szegedi Fidesz is.

Botka László ezzel azt árulta el: nem akar fizetni a dolgozóinak a túlóráért, nem akarja megbecsülni azokat, akik hajlandók többet dolgozni. A szegedi szocialista ismét lelepleződött. Nem az emberek és a munkavállalók fontosak neki, hanem csak a szereplés. Csak egy ürügyet keresett a tiltakozásra, hiszen a korábbi törvénymódosításnál is azt állították, magyarok milliói veszítik el majd a munkahelyüket. Ezzel szemben 2010 óta 800 ezer új munkahely jött létre, és rekordalacsony a munkanélküliség. Egyre többen panaszkodnak amiatt, hogy fáj a hátuk. Sok tényező befolyásolja azt, hogy ez a fájdalom állandósuljon, és megkeserítse a hétköznapjainkat. Tudunk ellene tenni,

mutatjuk is a hátfájás elleni tippjeinket.

A címvédő Szeged utolsó bajnokiján szorosabb első félidő után

11 góllal győzött a Csurgó vendégeként

a férfi kézilabda NB I. szombati játéknapján

Rekord hidegre ébredhettünk hétfő reggel

, és sajnos a héten nem is lesz nagy felmelegedés. Ha még több hírre szomjazik,

kattintson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.