Közélet

Így alakul a határforgalom a hétvégén a megyében

Így alakul a határforgalom a hétvégén a megyében

2018. december 7., péntek
Így alakul a határforgalom a hétvégén a megyében

Az ORFK Kommunikációs Szolgálata szerint a határforgalom várhatóan az alábbiak szerint alakul a következő napokban Csongrád megyében.

Röszkén

pénteken és szombaton kilépő irányban a buszok és tehergépjárművek tekintetében akár 60-120, míg személyforgalomban 60-90 perc várakozással számolunk. Vasárnap reggeltől estig a belépő irányban várható jelentős forgalomnövekedés miatt, a buszok tekintetében 60-120 perc, személyforgalom tekintetében 60-90 perc várakozással számolunk. A teherforgalomban belépő irányban 60-240 perc is kialakulhat.

Tiszaszigeten

, valamint

Ásotthalmon

és

Röszkén

a hétvégén 30-90 perc várakozással lehet számolni a személyforgalomban elsősorban belépő irányban.

Csanádpalotán

pénteken és szombaton a tehergépjárművek tekintetében belépő irányban 60-180, kilépő irányban 60-120 perces várakozásra lehet számítani. A személyforgalom tekintetében ki- és belépő irányban 30 perces várakozással számolunk hétvégén a bevásárlóturizmus és a vendégmunkások utazása miatt. Buszforgalom esetében a hétvégén esetenként 60-120 perc várakozás is kialakulhat.

Nagylakon

a személygépjárművek és a buszok esetén 30-60 perc várakozás alakulhat ki mindkét irányban.

Kiszomboron

szombaton és vasárnap a reggeli időszakban a fürdőlátogatók megjelenése okozhat forgalomtorlódást és maximum 30-60 perc várakozást. A tehergépjárművek esetében pénteken és szombaton kell nagyobb forgalomra számítani. Buszok tekintetében a hétvégi időszakra tevődik a forgalom többsége, a várakozás 30-60 perc is lehet.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.