Hírzóna

Hetekig nagy lesz a forgalom Röszkén és Csanádpalotán

Hetekig nagy lesz a forgalom Röszkén és Csanádpalotán

2018. december 20., csütörtök
Hetekig nagy lesz a forgalom Röszkén és Csanádpalotán

Az ünnepek közeledtével folyamatosan intenzív forgalom várható a röszkei és csanádpalotai határátkelőhelyeken január közepéig - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Huber Krisztián közölte, karácsonyig várhatóan a kilépő oldali forgalom növekszik meg a két autópálya-határátkelőhelyen, míg az ünnep után mindkét irányban jelentős torlódások alakulhatnak ki. Röszkén a pravoszláv karácsony után, január 7-től a határátkelőhely belépő oldalán lesz nagyobb a forgalom január 20-ig. A rendőrség a hazai és külföldi társszervekkel együttműködve kezeli a dinamikusan megnövekedett forgalmat, az átkelőket szükség szerint teljes kapacitáson működtetik - tette hozzá. Torlódások esetén a gyorsabb átlépés érdekében Szerbia felé célszerű a naponta 7 és 19 óra között igénybe vehető tiszaszigeti, ásotthalmi, bácsalmási, bácsszentgyörgyi és a folyamatosan üzemelő hercegszántói határátkelőhelyek felé kerülni. Akik Romániába szeretnének utazni, választhatják a szintén 24 órás nyitvatartással működő kiszombori vagy battonyai átkelőt - közölte a szóvivő. A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a

www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo

oldalon, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével lehet tájékozódni.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.