Közélet

Felújították a maroslelei rendőrök hivatalát

Felújították a maroslelei rendőrök hivatalát

2018. december 20., csütörtök
Felújították a maroslelei rendőrök hivatalát

Felújított körzeti megbízotti irodát adtak át csütörtökön Maroslelén. Az Európai Unió, a Belügyminisztérium, a települési önkormányzat és a 3A Takarékszövetkezet segítségével megújult épület a település körzetében szolgáló rendőrök számára biztosít magas színvonalú munkavégzést - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A Makói Rendőrkapitánysághoz tartozó Marosleléndecember 20-án Dr. Lázár János országgyűlési képviselő ünnepélyes keretek között adta át a korszerű munkakörülményeket garantáló létesítményt. Az eseményen jelen volt Dr. Martonosi György polgármester, Dr. Kiss-Rigó László, a Szeged-Csanádi Egyházmegye püspöke, Görög Tibor, a 3A Takarékszövetkezet Igazgatóságának igazgató-helyettese, Dakos József rendőr dandártábornok és Dr. Lukács János nyugalmazott rendőr vezérőrnagy, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság jelenlegi és korábbi vezetője, valamint Palicz András rendőr ezredes, Makó rendőrkapitánya. Az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosító épület Maroslelén, a Szabadság tér 1. szám alatt található.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.