Hírzóna

Ellopta ismerőse kocsiját egy külföldi férfi Makón

Ellopta ismerőse kocsiját egy külföldi férfi Makón

2018. december 31., hétfő
Ellopta ismerőse kocsiját egy külföldi férfi Makón

A Makói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát egy külföldi férfival szemben, aki a városban jogtalanul használta ismerőse autóját. A gyanúsított a gépkocsiból az ott található készpénzt is ellopta - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 62 éves férfi november 9-én éjszaka vitte el az autó kulcsait a sértettel közös makói szállásukról. A gépkocsit nem sokkal később egy benzinkút parkolójában hagyta, a benne talált készpénzt pedig magához vette. A rendőrök a férfit november 13-án előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellene jármű önkényes elvétele bűntettének és lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait megküldte az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.