Közélet

Elkapták az apátfalvi Rambót

Elkapták az apátfalvi Rambót

2018. december 12., szerda
Elkapták az apátfalvi Rambót

Korábbi nézeteltérés miatt támadt ismerőseire egy helybeli férfi Apátfalván. Garázdaság mellett több bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítják.

A feltételezett elkövető december 8-án délelőtt egy korábbivita rendezése miatt akart bejutni egy apátfalvi családi házba. A kaput egy vascsővel verte, illetve rugdosta, s miközbenbejutását próbálták megakadályozni, az egyik ott lakó kezemegsérült. A támadó az udvarba még be tudott menni, de hiába rongálta meg a ház bejárati ajtaját is, oda már nem. A férfivégülmegfenyegette a lakókatés távozott a helyszínről. Nem sokkal később a sértettek hozzátartozójával találkozott a településen, őt ököllel arcon ütötte, majd lerántotta a földre, aki így nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A 42 éves férfit a rendőrök még aznap előállították. Ellene garázdaság, magánlaksértés, zaklatás, könnyű testi sértés vétségének és súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.