Közélet

Egymilliárdból újul meg a vásárhelyi hulladékgazdálkodási rendszer

Egymilliárdból újul meg a vásárhelyi hulladékgazdálkodási rendszer

2018. december 14., péntek
Egymilliárdból újul meg a vásárhelyi hulladékgazdálkodási rendszer

Fejlesztésekre és eszközbeszerzésekre is sor kerül, amikről részletesen csütörtök délután adtak tájékoztatást egy nyitórendezvény keretében - számolt be a Vásárhely24.

A lap cikkéből kiderül, hogy a vegyes hulladékgyűjtés technológiai fejlesztése, valamint az elkülönített gyűjtés modernizálásán keresztül a projekt célja a hulladékgazdálkodási rendszer színvonalának növelése, amelyet 1 milliárd 90 millió forintból a vásárhelyi önkormányzat az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft.-vel valósít meg. Kovács Pál, a Hódmezővásárhelyi Működtető- és Szolgáltató Nonprofit Zrt. pénzügyi és szolgáltatási igazgatója elmondta, az önkormányzat még 2013-ban kezdte meg azt a fejlesztési vonalat, aminek eredményeként már a második pályázatot nyerte el a város. A mostani pályázat keretében nettó egymilliárd 118 millió forint támogatást biztosítanak olyan projektek megvalósítására, amelyek a helyi hulladékgazdálkodás további fejlesztéséhez elengedhetetlenek. További részletek

ITT

olvashatók.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.