Hírzóna

A Vasvári diákjai európai színvonalú oktatást kapnak

A Vasvári diákjai európai színvonalú oktatást kapnak

2018. december 19., szerda
A Vasvári diákjai európai színvonalú oktatást kapnak

Intenzív nyelvi és módszertani képzéseken vettek részt a Vasvári tanárai szerte Európában.

A Szegedi Szakképzési Centrum Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Szakgimnáziuma Erasmus+ tanári mobilitási projektben a Vasvári 14 pedagógusa vett részt 1-2 hetes intenzív nyelvi, illetve módszertani továbbképzésen a nyári szünetben, melynek tapasztalatait workshopok keretében osztották meg a Szakképzési Centrumból érkező érdeklődő kollégáikkal. A részt vevő pedagógusok, a program zárásaként, december 15-én minden érdeklődővel megosztják a képzésük tapasztalatait.

A Vasvári tanárai összesen öt országban, hat helyszínen képezhették magukat az Erasmus+ tanári mobilitási program "Szakmódszertani, digitális és nyelvi kompetenciák fejlesztése a Vasváriban"elnevezésű projekt keretében. A Nagy-Britanniában két helyszínen, Írországban, Németországban, Franciaországban és Máltán tartott intenzív, két hetes kurzusokon olyan készségeket fejleszthettek ki és olyan nyelvi és módszertani ismereteket sajátíthattak el, amelyet oktatói tevékenységükbe beépítve igazán hatékonyan és eredményesen járulhatnak hozzá a diákok tanulásához.      

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.