Sport

A Pécs ellen folytatja az SZRSE

A Pécs ellen folytatja az SZRSE

2018. december 1., szombat
A Pécs ellen folytatja az SZRSE

Hét mérkőzés után hat győzelemmel és egy vereséggel a tabella harmadik helyén áll az SZRSE felnőtt férfi csapata az NB II Közép csoportjában. Strezeneczki Gyula együttese vasárnap azt a PTE-PEAC-ot fogadja a Lila iskolában, amely ellen idegenben 3-0-ra nyertek az első fordulóban.

- A pécsi mérkőzés tükrében úgy gondolom, hogy mi vagyunk a hétvégi találkozó esélyesei – kezdte nyilatkozatát Strezeneczki Gyula, az SZRSE vezetőedzője. - Az okoz némi problémát, hogy a csapat nagy része játékvezetői tanfolyamon veszt részt, így több alapemberemet is nélkülöznöm kell majd a vasárnapi meccsen, ezzel együtt győzni szeretnénk – folytatta a tréner. A bajnokság lebonyolítása értelmében, először mindenki játszik mindenkivel kétszer, ezt követően az NB I-es klubok junior csapatai kiszállnak a küzdelmekből. A harmadik körben már csak az NB II-es felnőtt csapatok játszanak egymás ellen. Végül a három NB II-es csoportgyőztes megmérkőzik egymással, és az első helyezett egyenes ágon feljut az élvonalba, míg a második az NB I utolsó előtti helyezettje ellen osztályozón vívhatja ki a feljutást. - Mivel nem ismerem a másik két NB II-es csoport erőviszonyait, ezért egyelőre még nem szeretnénk a feljutásról beszélni. Úgy gondolom, hogy reális esélyünk lehet eljuthatni a hármas döntőbe, igaz addig még rengeteget kell dolgoznunk. Jó úton járunk, de nem szabad túlságosan elbíznunk magunkat, mindig a soron következő feladatra kell koncentrálnunk – zárta gondolatait Strezeneczki. (Kiemelt kép: szegedvolley.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.