Gazdaság

A ménesbirtok fejlesztéséről beszélt a kormánybiztos

A ménesbirtok fejlesztéséről beszélt a kormánybiztos

2018. december 6., csütörtök
A ménesbirtok fejlesztéséről beszélt a kormánybiztos

Lázár János, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. kormánybiztosa sajtótájékoztató keretén belül értékelte a ménesbirtok idei évét, személyi változásait és ismertette a jövő évi terveket is - írja a Vásárhely24.

A lap szerintLázár János, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. által ellátott állami feladatok koordinálásáért felelős kormánybiztos egy sajtótájékoztató keretén belül ismertette a 2018-as gazdasági év eredményeit, illetve a jövőre vonatkozó elképzeléseket. Mint elmondta, megtárgyalták a cég öntözésfejlesztési terveit is. – A Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. jelenleg egy megbízatást adott az Országos Vízügyi Főigazgatóságnak és az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóságnak azért, hogy megtervezze Mezőhegyes új öntözésbiztosítási rendszerét – fogalmazott a kormánybiztos. – Az a tervünk, a jelenlegi 2200 hektárral szemben a jövőben egyszerre, egy időpontban 4200 hektáron tudjunk öntözni. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.