Hírzóna

Új eljárás indult Czeglédy Csaba borostája miatt

Új eljárás indult Czeglédy Csaba borostája miatt

2018. november 13., kedd
Új eljárás indult Czeglédy Csaba borostája miatt

Első- és másodfokú fegyelmi eljárásban vizsgálták ki Czeglédy Csaba arcszőrzetét, az ügy azonban nem ért véget, mert jogerősen úgy döntöttek, hogy meg kell ismételni a procedúrát - írta az Index a Hvg.hu alapján.

A lap szerint azért indult fegyelmi az előzetesben ülő Czeglédy ellen, mert házirendbe ütközött a borostája. Ügyvédjei szerint pár napos borostáról volt szó, azonban a házirend szerint nem változtathatja meg külsejét ahhoz képest, ahogy a büntetés-végrehajtásba került, hogy szökése esetén ne nehezítse az elfogását. A Szegedi Fegyház és Börtön kivizsgálta az ügyet, a másodfokú fegyelmi határozatban azonban új eljárás lefolytatását rendelték el, mivel az elsőfokú eljárásban nem hallgatták meg a fegyelmi cselekményt észlelő bv-tisztet, csak annak jelentését vették figyelembe, írja a lap a birtokába került dokumentumok alapján. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.