Sport

Szegediekkel a soraiban nyert rangos tornát a serdülő kézilabda-válogatott

Szegediekkel a soraiban nyert rangos tornát a serdülő kézilabda-válogatott

2018. november 14., szerda
Szegediekkel a soraiban nyert rangos tornát a serdülő kézilabda-válogatott

Bajusz Brunó után egy újabb szegedi utánpótlásjátékos debütált a nemzeti válogatottban.

Hétvégén Kecskeméten rendezték az Olimpiai Reménységek Versenyét, amelyen pénteken Szlovákiát, szombaton Csehországot és végül vasárnap a lengyelek korosztályos válogatottját is legyőzte a magyar fiú serdülő válogatott, amelynek tagja volt a MOL-Pick Szeged utánpótlás játékosa, Rea Barnabás is. A válogatott százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg az Olimpiai Reménységek Versenyét, a V4 Kupát.

A játékos Barnabás Mandl Gábornál kezdte”tanulmányait” a kézilabda-iskolában, de előtte már apukájának köszönhetően sűrűn megfordult az akkori Pick-Szeged edzésein, így nem volt nehéz eldönteni, hogy ő is ezt a pályát választja. Többszörös korosztályos magyar bajnok, gólkirály és fanatikus kézilabda-szerető. Szinte az élete minden percét ez a sportág teszi ki. Tehetséges, de mint tudjuk, a tehetség egy állapot, ezt az állapotot kell napról napra „erősíteni”, amiben sok segítséget kap Herbert Gábortól és edzőitől: Velky Pétertől és Szabó Leventétől. Egy biztos, újabb „csillag” kezd ragyogni a szegedi égbolton, de hosszú és rögös út vezet a végső célig, a felnőtt válogatottságig!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.