Közélet

Szakképzési díjakat adtak át Szegeden

Szakképzési díjakat adtak át Szegeden

2018. november 9., péntek
Szakképzési díjakat adtak át Szegeden

A Szegedi Szakképzési Centrum 2016-ban, hagyományteremtő céllal alapította meg a Szeged Szakképzéséért díjat. Idén harmadik alkalommal tüntették ki azokat a kollégákat, diákot, valamint együttműködő céget, akik az elmúlt években a legtöbbet tették a szakképzés színvonalának emeléséért, az iskolák hírnevének öregbítéséért - írja a Délmagyar.

A lap összeállításából kiderül, hogy az elismeréseket ünnepi műsor keretében csütörtök délután adták át a Vedres István Építőipari Szakgimnázium dísztermében.

Az idei díjazottak:

Vargáné Szőke Márta, a Déri tagintézmény-vezetője Ribizsár-Szél Ágnes, a szakképzési centrum projektirányítási osztályvezetője Pintér László, a Csonka gyakorlatioktatás-vezetője Jancsikinné Smicskó Klára, a Hansági pedagógusa Kádár-Németh János Lászlóné, a Krúdy szakoktatója Brlás Pál, a Vedres mérnök tanára Csóti Ildikó, a Kőrösy gazdasági csoportvezetője Horváthné Szabó Ágnes, a József Attila általános iskola pedagógusa Baráth Judit, a Kossuth Zsuzsanna szakképző iskola pedagógusa. Átvehette az elismerést Nógrádi Zoltán, Mórahalom polgármestere és Csikós András, a Déri egykori tanulója is – együttműködő partnercégként pedig a PC Trade Systems Kft. munkáját díjazták.

(Fotó: Frank Yvette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.