Sport

Közel ezer röplabdás a Markovics-kupán

Közel ezer röplabdás a Markovics-kupán

2018. november 16., péntek
Közel ezer röplabdás a Markovics-kupán

November utolsó két hétvégéjén megszállják Szegedet a fiatal röplabdázók! Több, mint 120 csapat részvételére számít a Csongrád Megyei Röplabda Szövetség és a Szegedi RSE, a két rendező szervezet.

November 17-én és 18-án érkezik a nagyobb tömeg, mert akkor az U-11-es korosztályból a lányok és a fiúk is összemérik tudásukat a szegedi Arany János Általános Iskola tornacsarnokában. Szintén ezen a két napon, de másik két helyszínen pedig a nagyobb hölgyeké lesz a főszerep: U-13 az Etelka soron, az U-15 pedig a József Attila Általános Iskola (Lila iskola) tornatermében. Minden korosztályban népes mezőny várható az egész országból és természetesen a hazaiak is pályára lépnek, esetenként, korosztályonként több csapattal is. Egy héttel később, november 24-én pedig a 13 és 15 év alatti fiú röpisek számára lesz Szeged a sportág fővárosa, hiszen ezen a napon ők vívnak színvonalas csatákat az Etelka sori Sportcsarnokban. A mérkőzések minden versenynapon reggel 9 órától kezdődnek és késő délutánig tartanak.

Időpont:

2018. november 17-18. (szombat, vasárnap) 09:00-18:00

Helyszín:

Szeged, Arany János Általános Iskola, Etelka sori Sportcsarnok, József Attila Általános Iskola

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.