Közélet

Kezdődhet a sérült fiataloknak otthont adó központ építése Makón

Kezdődhet a sérült fiataloknak otthont adó központ építése Makón

2018. november 16., péntek
Kezdődhet a sérült fiataloknak otthont adó központ építése Makón

Támogatók több mint 10 millió forint értékben ajánlottak fel építőanyagot; a felújítás és az átalakítás tervei elkészültek, a munka a jövő héten indul - hangzott el az Erzsébet-házról a makói Angyalsóhaj alapítvány csütörtöki sajtótájékoztatóján - írta a Délmagyar.

A lap cikkéből kiderül, hogy jövő tavasszal várható az Erzsébet-ház átadása. Az Angyalsóhaj alapítvány fővédnöke, Farkas Éva Erzsébet polgármester szerint az alapítvány egyik célja, hogy létrehozzon a városban egy olyan központot, amely a halmozottan sérült fiataloknak nyújt lehetőséget a további fejlesztésre. Erre azért van szükség, mert ők 23 éves korukig járhatnak iskolába, ezt követően viszont megoldatlan az intézményi ellátásuk – életüket otthonukban, leginkább a külvilágtól elszigetelve élik, így leépülnek, családjuk pedig a 24 órás felügyelet miatt a külvilágtól elszigetelődik. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.