Közélet

Három év múlva már járhat a tram-train Szeged és Vásárhely között

Három év múlva már járhat a tram-train Szeged és Vásárhely között

2018. november 8., csütörtök
Három év múlva már járhat a tram-train Szeged és Vásárhely között

Lázár János, a tram-train mintaprojekt megvalósításáért felelős kormánybiztos, országgyűlési képviselő a következő négy év legfontosabb feladatának nevezte a beruházást, amely ha elkészül, akkor jelentős életminőségbeli javulást hoz az érintett településeken, elsősorban a Vásárhelyen élőknek - írja a Vásárhely24.

Lázár János országgyűlési képviselő, a Hódmezővásárhely és Szeged között kiépülő, nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű tram-train mintaprojekt megvalósításáért felelős kormánybiztos tartott sajtótájékoztató csütörtökön Vásárhelyen. Elmondta, az első munkamegbeszélésre ma reggel került sor Vásárhelyen. Kijelentette, hogy képviselői munkájának legfontosabb feladata, lényege lesz ebben a ciklusban ez a projekt. A tram-train 2021 őszén indul a két város között, de addig még rengeteg munka vár a projektben résztvevőkre. A kormánybiztos a tram-train projekt részleteiről, de a térség, a régió, valamint a Szerbiával közös közlekedés javításáról, átalakításáról is beszélt. További részletek ITT olvashatók.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.