Hírzóna

Kaját és tankönyveket lopott egy házból az üllési férfi

Kaját és tankönyveket lopott egy házból az üllési férfi

2018. november 1., csütörtök
Kaját és tankönyveket lopott egy házból az üllési férfi

Egy üllési családi házból lopott élelmiszert, kerékpárlámpát, láthatósági mellényt és tankönyveket egy helybeli férfi. A rendőrök már a bejelentés napján előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A feltételezett elkövető október 29-ére virradóra az ingatlan kamrájából vitte el a fagyasztott hústermékeket, a befőttes üvegeket, a lámpát, a láthatósági mellényt és a tanszereket. A ház tulajdonosa délelőtt tett bejelentést a rendőrségen. A helyi körzeti megbízott rövid időn belül azonosította, majd előállította a tolvajt. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A 46 éves üllési férfi gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett. Tőle a nyomozók az ellopott élelmiszerek és tárgyak jelentős részét lefoglalták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.