Közélet

Jól haladnak a fejlesztések Mindszenten

Jól haladnak a fejlesztések Mindszenten

2018. november 20., kedd
Jól haladnak a fejlesztések Mindszenten

A köznyelv szerint sétálóutcát, hivatalosan egy kis pihenőrészt alakítanak ki Mindszenten, a központban található Petőfi utcán. Zajlik a városháza rekonstrukciója, és napokon belül startol a kerékpárút építése - írja a Délmagyar.

– Örülünk, hogy csinálnak valamit. A sétálóutca vagy pihenőrész biztos jó lesz, de már nagyon várjuk, hogy megkezdődjön a kerékpárút építése – jelentette ki a mindszenti Béla. Hozzátette, a sétálóutcánál fontosabb lenne a Petőfi utca teljes felújítása, az visz a lovaspályához, amelyen rendszeresen rendeznek versenyeket, arra közlekednek lovakkal, kocsikkal, mégis gödrös, kátyús. A városháza éppen zajló rekonstrukcióját időszerűnek tartja, viszont ezen kívül megemlítette az idősek otthonához vezető Esze Tamás utcát is, amely sáros, latyakos. Utóbbi gondolathoz csatlakozott István: – Valóban, az utakkal kellene valamit kezdeni, rossz állagúak, már két kocsimat tették tönkre, de a járdák állapotán is lenne javítanivaló. További részletek

ITT

olvashatók.

(A kiemelt képetImre Péter készítette.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.