Közélet

Jó reggelt Szeged! - Trükközve hárítaná Botka László a Szeviép-kapcsolatot

Jó reggelt Szeged! - Trükközve hárítaná Botka László a Szeviép-kapcsolatot

2018. november 26., hétfő
Jó reggelt Szeged! - Trükközve hárítaná Botka László a Szeviép-kapcsolatot

Ez történt a hétvégén.

Botka László kamerába mondta, hogy nincs köze Szegednek a Szeviéphez.

Bizonyára kiment a fejéből, hogy a szocialista aranykorban, azaz 2005 és 2009 között összesen 16 milliárdnyi megbízást kapott a várostól a botrányosan becsődölt társaság is.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) 2018 őszén országos kampányt indított a nevelőszülői hivatás népszerűsítésére.

Ennek részeként a minisztérium összefogásban a megyei gyermekvédelmi főigazgatósággal és a szakellátást nyújtó intézményekkel megyénként mutatja be a hivatást, ezzel is igyekszik a családok figyelmét felhívni a nevelőszülői pályára. December 1-én egy olyan ember miatt fognak össze Hódmezővásárhelyen, aki húsz évig mindig másokon segített. Fazekas István mentőápolót júliusban érte baleset,

a megsegítésére most az underground és az elektronikus zene hódmezővásárhelyi képviselői rendeznek jótékonysági bulit a Fekete Sas Bisztró részében.

Nem mindennapi látvány vár azokra, akik felülnek a Széchenyi téren felépített óriáskerékre. A mintegy 40 méter magas szerelvényről belátni a város főbb látványosságait.

Erről meggyőződhet a Szeged Eye-ról készített videónkból.

A Mol-Pick Szeged a 33-32-es győzelmével megszakította a PSG hibátlan szériáját.

Alilovic extázisban védett a mérkőzés elejétől a végéig.

Ötgólos meccsen nyert a SZEOL az éllovas Szentlőrinc otthonában.

Legyen szép napja!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.