Világtükör

Idős olasz asszonyt erőszakolt meg egy szomáliai migráns

Idős olasz asszonyt erőszakolt meg egy szomáliai migráns

2018. november 16., péntek
Idős olasz asszonyt erőszakolt meg egy szomáliai migráns

Helyi források szerint egy 20 éves szomáliai migráns brutálisan összevert és megerőszakolt egy 68 éves nőt az Adriai-tengerparti Ortona városában - jelenti az Ansa olasz hírügynökség.

Az idősebb nő éppen a parton napozott az Abruzzo megyében fekvő olasz kisvárosban, Ortonában, amikor a meztelen, menekültstátuszban lévő bevándorló megtámadta. A támadó beverte a nő fejét néhány sziklába, majd szexuális erőszakra kényszerítette. Az idős asszonynak sikerült elmenekülnie, mire a csendőrök megérkeztek. Attól féltem, hogy meg akar ölni, de szerencsére sikerült kiszabadulnom - mondta a 68 éves nő, akit a kórházban vágásokkal, zúzódásokkal és súlyos agyrázkódással kezeltek. Matteo Salvini olasz kormányfőhelyettes erélyes bevándorlásellenes politikát folytat, az elmúlt években azonban a korábbi baloldali kormányok alatt több százezernyi illegális bevándorló érkezett a Földközi-tengeren keresztül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.