Hírzóna

Idős, mozgáskorlátozott asszonyt és fiát raboltak ki Nagytőkén

Idős, mozgáskorlátozott asszonyt és fiát raboltak ki Nagytőkén

2018. november 12., hétfő
Idős, mozgáskorlátozott asszonyt és fiát raboltak ki Nagytőkén

Mozgáskorlátozott idős asszonyt és fiát rabolta ki otthonában két férfi Nagytőkén. A szentesi nyomozók őrizetbe vették a gyanúsítottakat.

A feltételezett elkövetők november 9-én 19 óra körül feszítették be az ingatlan ajtaját, a sértetteket bántalmazták, majd mobiltelefonjukkal és készpénzükkel távoztak. A szentesi rendőrök a bejelentéstől számított néhány órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két férfit. Egyiküket november 10-én, a másikat egy nappal később előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük a bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a feltételezett elkövetőket őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.