Hírzóna

Idős embereket vert át három csaló Vásárhelyen

Idős embereket vert át három csaló Vásárhelyen

2018. november 26., hétfő
Idős embereket vert át három csaló Vásárhelyen

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát egy háromfős társasággal szemben, akik a vízmű munkatársainak kiadva magukat több időskorút megkárosítottak országszerte.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövetők 2017 márciusa és novembere között a vízi közmű munkatársainak kiadva magukat több sértett otthonába is bejutottak

Hódmezővásárhelyen

, Sárváron, Kecskeméten, Salgótarjánban, Székesfehérváron és Balatonalmádiban. A zömében időskorú áldozatok figyelmét elterelték, majd tőlük készpénzt, karórát és ékszereket vittek el. A hódmezővásárhelyi nyomozók az adatgyűjtés alapján azonosították, előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták a társaság tagjait. Ellenük többrendbeli, csoportosan és bűnszövetségben elkövetett kifosztás, valamint csalás miatt indult eljárás. A rendőrök őrizetbe vették a három férfit. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait az ügyészségnek továbbította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.