Egyetem

Hogyan befolyásolnak az interneten? A szegedi egyetemen kiderül!

Hogyan befolyásolnak az interneten? A szegedi egyetemen kiderül!

2018. november 21., szerda
Hogyan befolyásolnak az interneten? A szegedi egyetemen kiderül!

Az SZTE Alma Mater Alumni Uni – Tudásműhely sorozatának következő előadásában november 27-én Vályi István újságíró és Dr. Révész Balázs közgazdász beszélget az online térben használt befolyásolási technikákról.

Mindennapi választásainkat befolyásolni szeretnék minden területen. Ennek egy részével tudatában vagyunk, egy részét észre se vesszük, és van olyan is, hogy bár észre vesszük, mégis engedünk neki, hiszen úgy érezzük, lehet nekünk is így a legjobb. De mégis, melyek azok a legtöbbet használt technikák, leghatásosabb eszközök, amelyek érnek bennünket? Ezekre keresi a választ előadósában Vályi István újságíró, vlogger, blogger, a Speedzone című TV-műsor műsorvezetője és Dr. Révész Balázs közgazdász, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának egyetemi docense a Campus Beer&More emeleti termében. Az előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az iroda@sztealmamater.hu e-mail címen lehet. További információk

ITT

olvashatók.

(Forrás: szte.hu)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.