Hírzóna

Gyakorlatilag mindent lopott egy szegedi tolvaj

Gyakorlatilag mindent lopott egy szegedi tolvaj

2018. november 2., péntek
Gyakorlatilag mindent lopott egy szegedi tolvaj

Szerszámgépeket lopott egy szegedi kávéházból egy helybeli férfi. A nyomozók emellett több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítják.

A 25 éves férfi a megalapozott gyanú szerint 2018 augusztusában egy szegedi autószerelő műhelyből és egy tüzépen parkoló gépkocsiból akkumulátorokat vitt el. Csaknem egy hónappal később több építési területről lopott szivattyút, hosszabbítókat, szerszámgépeket, lámpákat és elosztót. A gyanúsítottat végül október utolsó napjaiban a város egyik kávézója közelében működő térfigyelő kamera buktatta le. Akkor éppen szerszámgépeket vitt el a presszó zárt teraszáról. A feltételezett elkövetőt a rendőrök előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a férfit őrizetbe vették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.