Hírzóna

Eltűnt egy szegedi lány, segítsünk megtalálni!

Eltűnt egy szegedi lány, segítsünk megtalálni!

2018. november 1., csütörtök
Eltűnt egy szegedi lány, segítsünk megtalálni!

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy szegedi lány megtalálásában.

A Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Balázs Angéla eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a lány 2018. október 30-án 13 óra körül szegedi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Balázs Angéla156-160 centiméter magas, zömök testalkatú, szeme- és hullámos, középhosszú haja barna. Eltűnésekor sárga alapon virágmintás nadrágot, bordó pulóvert és kék sportcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodásihelyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.