Hírzóna

Eltűnt egy fiatal szegedi lány

Eltűnt egy fiatal szegedi lány

2018. november 6., kedd
Eltűnt egy fiatal szegedi lány

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy helybeli lány megtalálásában.

A Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Rostás Barbara Zsanett eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a lány október 29-én szegedi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Rostás Barbara Zsanett 168 centiméter magas, átlagos testalkatú, szeme- és hosszú, göndör haja barna. Eltűnésekor viselt ruházata ismeretlen.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodásihelyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.