Egyetem

Bevezetést nyerhetünk az orosz gasztrokultúrába Szegeden

Bevezetést nyerhetünk az orosz gasztrokultúrába Szegeden

2018. november 1., csütörtök
Bevezetést nyerhetünk az orosz gasztrokultúrába Szegeden
Bagi Ibolya: Scsi vagy borscs? Bevezetés az orosz gasztrokultúrába című előadását tekinthetjük meg a Szlavisztika Szabadegyetem szervezésében Szegeden.
Időpont:november5.18:00 - 19:00
Helyszín:SZTE BTK, Kristó-terem, III. emelet (Szeged, Egyetem u. 2, 6722)
(Forrás: szte.hu)
Fotó:Szűcs Viktor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.