Krimi

Videó: Baseballütővel verte saját apját egy szegedi férfi

Videó: Baseballütővel verte saját apját egy szegedi férfi

2018. november 26., hétfő
Videó: Baseballütővel verte saját apját egy szegedi férfi

A Csongrád megyei nyomozók őrizetbe vettek egy helybeli férfit, aki baseballütővel bántalmazta apját Szegeden. A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A megalapozott gyanú szerint a 22 éves férfi otthona előtt november 21-én 20 óra körül alakult ki nézeteltérés a családtagok között. A szóváltás tettlegességig fajult, a fiatal a nála levő baseballütővel bántalmazta apját. A sértett másnap rosszul lett, a mentőszolgálat kórházba szállította. Ott megállapították, hogy sérülései életveszélyesek. A rendőrök a feltételezett elkövetőt előállították, majd gyanúsítotti kihallgatása során beismerte tettét. A vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt THC-re pozitív eredményt mutatott. Ellene életveszélyt okozó testi sértés bűntettének és kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=fhJERZLGTew A nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.