Közélet

Autókat fúrnak meg a benzintolvajok egy cég parkolójában Makón

Autókat fúrnak meg a benzintolvajok egy cég parkolójában Makón

2018. november 12., hétfő
Autókat fúrnak meg a benzintolvajok egy cég parkolójában Makón

Veszélyes és nagy járulékos kárt okozó bűncselekménytípus ütötte fel a fejét az elmúlt hetekben Makón: legalább féltucatnyi esetben fordult már elő, hogy az egyik nagyüzem parkolójában megfúrtak autókat azért, hogy a tartályhoz hozzáférjenek, és a benzint kiszívják belőle. Az ügyben a rendőrség már nyomoz - írja a Délmagyar.

Aproblémára a makói Karácsonyi György hívta fel a lap figyelmét, aki közlekedési anomáliákkal foglalkozó Facebook-oldalt üzemeltet. Mint mondta, ő maga nem, de több ismerőse szembesült azzal, hogy várakozó kocsijukat ily módon rongálták meg a benzinlopás érdekében. A portál úgy tudja, hogy eddig legalább féltucatnyi autótulajdonos járt így– valamennyien a makói gumigyár, azaz a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. helyi üzeme mögötti területen hagyták járművüket, amíg dolgoztak. További részletek

ITT

olvashatók.

(Fotó: Facebook/Makón élek csoport)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.