Hírzóna

Agyonverte lakótársát egy ásotthalmi férfi – videó!

Agyonverte lakótársát egy ásotthalmi férfi – videó!

2018. november 23., péntek
Agyonverte lakótársát egy ásotthalmi férfi – videó!

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát egy ásotthalmi férfival szemben, aki egy vita hevében úgy megverte lakótársát, hogy az belehalt sérüléseibe.

A megalapozott gyanú szerint a 38 éves Gy. László június 1-jére virradóra szóváltásba keveredett 52 éves lakótársával. A vita tettlegességig fajult, a férfi többször megütötte áldozatát, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem sokkal később meghalt. A főkapitányság nyomozói a június 5-én érkezett bejelentéstől számított néhány órán belül a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét azonosították, előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ennek során a férfi beismerő vallomást tett, ellene halált okozó testi sértés miatt indult eljárás. https://www.youtube.com/watch?v=mqkSeFsfKXg A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették, majd a nyomozási bíró elrendelte letartóztatását. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.