Hírzóna

A Parlamentben is téma volt a szegedi Szeviép-botrány

A Parlamentben is téma volt a szegedi Szeviép-botrány

2018. november 27., kedd
A Parlamentben is téma volt a szegedi Szeviép-botrány

Meddig vezethetik még szervezett bűnözői körök Szegedet - tette fel a kérdéstaz igazságügyi államtitkárnak Vitányi István fideszes képviselő az Országgyűlésben.

Ahogy az elmúlt években megszokhattuk, sorra buknak ki a szocialista városvezetéshez kapcsolódó ügyek Szeged városában - fogalmazott a képviselő, majd így folytatta: elég, ha csak a Szegedi Közlekedési Vállalat vezetőjének, címzetes főjegyzőjének, valamint Botka László alpolgármesterének és kabinetfőnökének elítélésére gondolunk, mikor felidézzük magukban

a VIP-parkolóbérletek helyi, ismeretségi körben való mutyizását

. De nem szabad megfeledkeznünk egy másik kirívó botrányról, a SZEVIÉP-ügyről sem: a szoclib városvezetés szándékos vagy gondatlan hozzállása következtében szervezett bűnözői körök vették át Szeged irányítását - hangzott el.

A kormányzat részéről Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára válaszolt. Azt mondta, az MSZP évtizedek óta bizonyítja, hogy a hazugság és a korrupció irányítja pártjukat.

"Nem elég, hogy korábban az egész országot vezették félre, most az egyetlen, befolyásuk alatt maradt városon élősködnek, azonban az igazság utolérni látszik a szegedi szocialistákat, Botka udvari beszállítóját és bűnbandáját."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.