Gazdaság

A jövő technológiái mutatkoznak be Szegeden

A jövő technológiái mutatkoznak be Szegeden

2018. november 15., csütörtök
A jövő technológiái mutatkoznak be Szegeden

November 21-én komplexitásában egyedülálló rendezvény lesz Szegeden: kiállítás, előadások és workshopok keretében, ingyenes rendezvényen ismerkedhetnek meg az érdeklődők a digitális forradalom fő vívmányaival. Igazi kuriózumként Michelisz Norbert, Magyarország első számú autóversenyzője mutatja be csapata technológiai hátterét.

Önvezető autó, IoT, GDPR, ERP, irodatechnika, gaming, hálózatok, adatvédelem, digitális oktatás, felhő, virtuális valóság – csak néhány azon IKT-bázisú fogalmak közül, amelyek néhány évvel ezelőtt még nem is léteztek, napjainkban és a közeli jövőnkben pedig már egyre meghatározóbb szerepet töltenek be. A SzeBIT – Szeged Business & IT 2017-ben azon missziót követve került első alkalommal megrendezésre, hogy megadja az érdeklődők azt a lehetőséget, hogy a digitális forradalom élen járói vagy korai követői legyenek. Egy olyan világban ugyanis, ahol kétévente megduplázódik a világ adatmennyisége, kiemelten fontos a legfrissebb információk birtokában lenni. A SzeBIT mindenkié: laikus érdeklődők számára is élvezetes, azonban első számú célcsoportját vállalkozók alkotják, akik számára felbecsülhetetlen értékű információval szolgál. Az első SzeBIT minden előzetes várakozást felülmúlt, 4200 látogató nézte meg a helyszínen a kiállított futurisztikus megoldásokat, hallgatta meg az előadásokat, illetve vett részt limitált létszámú szakmai workshopon. November 21-én Szegedre invitáljuk az IT világcégek magyarországi részlegeit azzal a céllal, hogy mutassák be leginnovatívabb, legfuturisztikusabb termékeiket, megoldásaikat. A rendezvény házigazdája, a PC Trade Systems Kft. arra ösztönzi partnereit, hogy szélsőségesen látványos és/vagy kuriózumnak számító megoldásokkal kápráztassák el és kalauzolják a jövőbe a látogatókat. A SzeBIT-en háromféle módon nyílik lehetőség a jövő technológiáinak megismerésére: - kiállítói standokon: láthatóak, kipróbálhatóak és tesztelhetőek világújdonság megoldások - előadások tartása során: laikusok számára érhető módon magyarázzák el a legújabb technológiai irányokat - tematikus workshopok keretében: szakemberek számára, mélyebb szakmai háttérrel engednek betekintést a technológiai újdonságokba (regisztráció köteles). A rendezvényhez karitatív misszió is társul: adománnyal járul hozzá a térség hátrányos helyzetű csoportjainak digitális felzárkóztatásához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.