Krimi

13 kiló marihuánát találtak Röszkén egy koszovói drogfutárnál - videó!

13 kiló marihuánát találtak Röszkén egy koszovói drogfutárnál - videó!

2018. november 9., péntek
13 kiló marihuánát találtak Röszkén egy koszovói drogfutárnál - videó!

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 30 éves koszovói állampolgár ellen.

A férfi november 6-án 18 órakor jelentkezett belépésre Röszkán a személyautójával. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a vámvizsgálat során a jármű alvázán átalakításra utaló nyomokat láttak. A pénzügyőrök a bal és jobb küszöböt fedő gyári lemez alatt, a hátsó lökhárítóban, valamint az alvázon egy házilag kialakított rejtekhelyen ragasztószalaggal áttekert, zöld növényi törmeléket tartalmazó csomagokat találtak. A jármű bűnügyi szemléje során 23 csomagban összesen 13 219 gramm bruttó tömegű kábítószergyanús anyag került elő, amely a helyszínen elvégzett gyorsteszt szerint marihuána. https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=_6rAp1_02g8&has_verified=1 A rendőrök lefoglalták a csomagokat, a férfit pedig előállították. Az elsődleges szakértői vélemény szerint a lefoglalt kábítószer – súlya alapján – feltehetően meghaladja a különösen jelentős mennyiség alsó határát, feketepiaci értéke körülbelül 33 millió forint. A koszovói férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A nyomozást a KR NNI szakértők bevonásával folytatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.