Közélet

Nem tétlenkedtek a szentesi képviselők

Nem tétlenkedtek a szentesi képviselők

2018. október 13., szombat
Nem tétlenkedtek a szentesi képviselők
Nem töltötte tétlenül a szombati munkanapot a képviselő-testület, rendes ülésükön beszámolókat hallgattak meg, de döntöttek egy volt polgármester domborműjéről is - írta a Délmagyar.

A lap szerint az ülés elején egy perces néma csenddel emlékeztek meg a nemrég elhunyt 104 éves Palotás Lászlóról és Boglári Nagy László költőről is.

A legutóbbi ülés óta eltelt időszak beszámolójában a polgármester közölte a testülettel a bíróság a Petőfi Szálló ügyében hozott, Szentesre nézve negatív döntését. A csaknem félórás vitában Bujdosó Tamás és Antal Balázs Tibor a polgármester felelősségét igyekezett kidomborítani, Szirbik Imre ezzel szemben kijelentette, az ő lelkiismerete rendben van. Az ügyben a város még nem kapta meg a bíróság részletes indoklását, de szinte biztosan fellebbezni fognak.

További részletek ITT olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.