Hírzóna

Szentesi autótolvaj került rendőrkézre

Szentesi autótolvaj került rendőrkézre

2018. október 23., kedd
Szentesi autótolvaj került rendőrkézre

Egy szentesi családi ház előtt álló személyautót lopott el egy helybeli fiatal, akit két társa segített a jármű elrejtésében. A gyanúsítottak néhány órán belül már rendőrkézen voltak.

A feltételezett elkövető október 21-ére virradóra betörte a ház konyhaablakát, majd bemászott az ingatlanba. Miután megtalálta az utcán álló gépkocsi kulcsát, elhajtott az autóval. A 18 éves férfi még aznap délelőtt a város külterületén elrejtette a járművet, amelyben 20 és 26 éves társa segítette. A nyomozók a bejelentéstől számított néhány órán belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy helybeli fiatal gyanúsítható megalapozottan, akit előállítottak. Ellene kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon. Két társát bűnpártolással gyanúsítják. A rendőrök a személyautót lefoglalták, majd visszaadták azt a tulajdonosnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.