Hírzóna

Padon hagyott táskából loptak pénztárcát Makón

Padon hagyott táskából loptak pénztárcát Makón

2018. október 23., kedd
Padon hagyott táskából loptak pénztárcát Makón

Egy padon hagyott táskából pénztárcát lopott egy helybeli férfi Makón. A rendőrök a feltételezett elkövetőt előállították - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A sértett október 21-én éjszaka néhány percre hagyta őrizetlenül a belváros egyik padján a sporttáskáját, amelyből a közelben tartózkodó gyanúsított kivette a tulajdonos pénztárcáját, a benne levő személyes iratokkal, készpénzzel és bankkártyával. A rendőrök a 32 éves férfit másnap a Makói Rendőrkapitányságra előállították, majd kihallgatták. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az alkalmi lopások megelőzése érdekében a rendőrség a következőket javasolja: - Táskáikat, értéktárgyaikat soha ne hagyják őrizetlenül! - A tömegközlekedési eszközökön utazók táskáikat tartsák az ölükben, semmi esetre se helyezzék azt ülésük mellé! - A boltokban a pultnál ne tegyék a földre maguk mellé kézitáskáikat! Az áruházakban se helyezzék a bevásárlókocsiba, s ne hagyják őrizetlenül! Inkább a szíját fonják karjukra, zárját csukják, vagy cipzározzák be! - A lopások megelőzése érdekében javasolt elektromos táskariasztó beszerzése!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.