Közélet

Már megáll a saját lábán a makói Hagymatikum

Már megáll a saját lábán a makói Hagymatikum

2018. október 29., hétfő
Már megáll a saját lábán a makói Hagymatikum

Ebben az évben fordul elő először a makói Hagymatikum fennállása óta, hogy a fürdő nem veszi igénybe az önkormányzat működési támogatását. Az okok: jól sikerült a szezon, az étterem pedig a vártnál is több bevételt hozott - írja a Délmagyar.

A lap emlékeztet rá, hogyhat évvel ezelőtt nyílt meg és első esztendejét úgy kezdte a makói Hagymatikum, hogy működéséhez 180 milliós önkormányzati támogatásra is szüksége volt. Az összeg ugyan évről évre csökkent, és idén már csak 50 milliós önkormányzati kerettel indult az év, de mindeddig sokan azt találgatták: vajon eljut-e egyszer oda a fürdő, hogy már nem lesz szüksége a városházi mankóra? A kérdést most sikerült megválaszolni, méghozzá pozitívan: idén már nincs szüksége erre a pénzre a Hagymatikumnak. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.