Politika

Lázár videóban üzent a vásárhelyi polgármesternek: dolgozzon!

Lázár videóban üzent a vásárhelyi polgármesternek: dolgozzon!

2018. október 8., hétfő
Lázár videóban üzent a vásárhelyi polgármesternek: dolgozzon!

Lázár János a térség országgyűlési képviselője videóüzenetben javasolja Márki - Zay Péternek, és a hódmezővásárhelyi képviselőknek, hogy dolgozzanak a városért.

A térség országgyűlési képviselője szerint Hódmezővásárhely ma egy vesztes város, melyet a megosztottság és az állandó harc feszít. A bajokra csak úgy lehet megoldást találni, ha a fél éve megválasztott polgármester és a képviselő-testület is a településért dolgozik. Azt is üzente, hogy városüzemeltetési kérdésekkel nem foglalkozik. Hétfőn Hódmezővásárhelyen kezdte a munkát Lázár János, és híreket kapott arról, hogy „újra politikai akcióba lendült a város fél éve megválasztott polgármestere”.

– Hallom, egyesek szerint már én felelek az aszfaltrajzverseny, a szilvalekvárfőző verseny és a Mikulás-ünnepség elmaradásért is. Üzenem azoknak, akik mindenbe bele akarnak ráncigálni: tíz évig voltam polgármester, azt a munkát befejeztem, most a térség parlamenti képviselője vagyok, az Országgyűlésben képviselem a választópolgárokat.

Hozzátette: a polgármester és a képviselők feladata, hogy küzdjenek azért, hogy jobb legyen az ott élő embereknek. Mutatjuk a videót!  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.