Közélet

Jó reggelt, Szeged! – Életveszélyes bringást videóztak Szegeden

Jó reggelt, Szeged! – Életveszélyes bringást videóztak Szegeden

2018. október 1., hétfő
Jó reggelt, Szeged! – Életveszélyes bringást videóztak Szegeden

Eseménydúsan kezdődött az október.

Sok elkóborolt eb kerül fel a Facebookra, de nincs ok pánikra, ha a szegedi ebrendészethez kerülnek a négylábúak. A Buksi Ebrendészet vezetője, Nyulas János Attilával például

betiltaná

a tűzijátékot. A vártnál kreatívabb KRESZ-értelmezéssel operáló kerékpárost

videóztak

a Brüsszeli körúton. A Facebookon megosztott videón jól látszik, hogy még az óvodások számára is egyértelmű piros jelzésen is zokszó nélkül átkel a biciklis.

Életműdíjat kapott

Szalai "Dzsínó" István, Szeged leghűségesebb edzője, aki úgy véli: Szegednek szüksége van egy élvonalbeli focicsapatra. Múltheti szavazásunkat a Mars tér "nyerte" meg, ha lehet így fogalmazni akkor, amikor azt kérdeztük önöktől: vajon hol lenne szükség több kamerára a városban?

Itt

megtalálhatják, hogy olvasóink szerint hova kéne még új kamerákat telepíteni. Közeleg a

Szentivánéji álom

bemutatója a színházban. Horgas Ádám rendező úgy véli: a darab minden korosztály számára élvezetes kikapcsolódást nyújthat. Ha a meglehetősen őszies

időjárás

miatt búslakodik, akkor jó hírünk van, hiszen az előrejelzések szerint délutánra felszakadozik a felhőzet és 17 fok körül alakul a hőmérséklet délután.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.