Közélet

Idén utoljára tartanak BikeSafe-akciót Szegeden

Idén utoljára tartanak BikeSafe-akciót Szegeden

2018. október 23., kedd
Idén utoljára tartanak BikeSafe-akciót Szegeden

Idén utoljára van lehetőség a Szegedi Rendőrkapitányságon a szervezett kerékpár-regisztrációra. Csütörtökön várják az érdeklődőket.

A tél beköszönte előtt, idén utoljára szervezett kerékpár-regisztrációt október 25-én 14 és 18 óra között a Szegedi Rendőrkapitányság. A szakemberek a Párizsi körút 16-22. szám alatt várják a "BikeSafe" programba jelentkezőket. A regisztráció célja a növekvő számú kerékpár-eltulajdonítások megelőzése, azok számának visszaszorítása és a felderített esetek kapcsán megtalált kerékpárok beazonosítása. A regisztráció alkalmával a kerékpárok mindegyikére egy biztonsági matrica kerül jól látható helyre, ami vizuálisan megjeleníti a regisztráció tényét. A kerékpár tulajdonosa egy adatlap kitöltésével nyilatkozik saját, valamint kerékpárja adatairól. Várjuk azon kerékpár tulajdonosokat, akik szeretnék kihasználni az ingyenes regisztráció előnyét és akik az előző alkalommal nem tudtak részt venni a regisztrációs napon. A regisztrációhoz kérjük hozza magával a következőket: - kerékpárját - személyazonosító igazolványát - a kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot, amennyiben van (kerékpáros igazolvány, számla, nyugta, blokk, garanciajegy, adásvételi szerződés)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.