Hírzóna

Eltűnt szegvári lányt keresnek a szentesi zsaruk

Eltűnt szegvári lányt keresnek a szentesi zsaruk

2018. október 19., péntek
Eltűnt szegvári lányt keresnek a szentesi zsaruk

A szentesi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy szegvári lány megtalálásában.

A Szentesi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves Hegyes Szabina eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a lány október 13-án szegvári tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Hegyes Szabina 165 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja és szeme barna. Eltűnésekor viselt ruházata ismeretlen.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szentesi Rendőrkapitányságon (6600 Szentes, Kossuth Lajos utca 43. szám). Telefonon bejelentés tehető a 06-63-561-310-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.