Hírzóna

Eltűnt egy bordányi fiatal, keresik a szegedi zsaruk

Eltűnt egy bordányi fiatal, keresik a szegedi zsaruk

2018. október 9., kedd
Eltűnt egy bordányi fiatal, keresik a szegedi zsaruk
A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy bordányi fiatal megtalálásában. A Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Hegedűs Péter eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 18 éves fiatal október 8-án reggel bordányi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Hegedűs Péter 180 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja barna, göndör, eltűnésekor szakállt viselt. Arca bal oldalán ovális anyajegy található. Eltűnésekor világosbarna szövetnadrágot és széldzsekit, barna bőr cipőt viselt. Magával vitte sötétkék Nike márkájú hátizsákját, benne személyes irataival, mobiltelefonjával.
A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62/562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.