Szórakozás

Azt a lányt keresi a Rock The City a Hungiban, aki tudja

Azt a lányt keresi a Rock The City a Hungiban, aki tudja

2018. október 9., kedd
Azt a lányt keresi a Rock The City a Hungiban, aki tudja

Szegedre látogat a nyár slágerét jegyző DR BRS jövőhét pénteken. A Budapestről indult Rock The City bulisorozat Pécs és Debrecen után a napfény városát is beveszi a Hol van az a lány partival.

A Szegeden újszerűnek ígérkező bulit a Hungiban tartja a Rock The City csapata, akik Budapest legmenőbb partyjait viszik az Ötkertbe, a Fröccsteraszba vagy a Yellowba, de olyan vidéki nagyvárosokban is generálták a hangulatot már, mint Pécs vagy Debrecen. Ennek a bulisorozatnak az alapítója DR BRS, aki a Fekete Vonat slágerét, a Hol van az a lányt elevenítette fel idén nyáron a Halott Pénzzel és Monkeyneckkel. Doktor Béres napjaink egyik legmenőbb party DJ-je a fővárosban.

A Rock The City első szegedi buliján – mely az idei nyár slágeréről kapta a nevét – is egy kis csillogással és nagyszabású házibuli hangulattal várja a partizni vágyókat, ennek megfelelően a zenei repertoárt változatos dalok jellemzik jövőhét pénteken. Az

esemény

leírása szerint addig nem megy haza senki, amíg meg nem találják azt a lányt, aki tudja – érdemes lesz a péntek estét a Hungiban tölteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.