Közélet

Veszélyben a helyi televízió működése Vásárhelyen

Veszélyben a helyi televízió működése Vásárhelyen

2018. szeptember 14., péntek
Veszélyben a helyi televízió működése Vásárhelyen

Bár a közgyűlés megítélte a támogatást, a polgármester nem hajlandó az összeget átutalni. A dolgozók szeptemberben már fizetést sem kaptak - írja a Vásárhely24.

A lap cikkéből kiderül, hogy Rókus Ákos ügyvezető igazgató egy sajnálatos esemény miatt hívta össze péntek délelőtt a sajtó munkatársait: a több mint 30 éves múlttal rendelkező Vásárhelyi Televízió működése bizonytalanná vált. A város történelmében egyedülálló, sajnálatos esemény arra vezethető vissza, hogy 2018 májusa óta a polgármesteri hivatal nem hajtja végre azt a közgyűlési határozatot, amiben a Vásárhelyi Televízió működésére forrást biztosított Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város képviselő-testülete. – Hónapok óta a Vásárhelyi Televízió saját lábán élt és dolgozott. A munkavállalók mindent megtettek annak érdekében, hogy minél nagyobb arányban, saját forrásokból működhessen a televízió. Közpénzeket már hónapok óta nem kapott a társaság, és sajnos 2018 szeptemberében, történelme során először odáig jutott a Szerdahelyi József Nonprofit Kft, hogy nem tudott bért adni a Vásárhelyi Televízió egyetlen munkavállalójának sem – közölte Rókus Ákos. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.