Közélet

Új villanyautó-töltőket telepítenek Szegeden

Új villanyautó-töltőket telepítenek Szegeden

2018. szeptember 12., szerda
Új villanyautó-töltőket telepítenek Szegeden

Az év végéig át szeretné adni a város azokat az új villanyautó-töltőket, amelyeket a Fekete sas utcában, a Stefánián és a Rákóczi téren telepít. Összesen 22 ,,konnektorról" tankolhatnak majd egy időben az elektromos- és hibrid autóval rendelkezők - írja a Délmagyar.

A lap szerintSzegeden most három töltőállomás üzemel: az SZTE Tudományos és Információs Központ oldalában az Ady téren, az Szegedi Közlekedési Társaság Csáky utcai trolitelepén 24 órás portaszolgálat mellett, és a legújabb, az áramszolgáltató Kossuth Lajos sugárúti székháza előtt üzembe helyezett. Volt egy negyedik is, de az már nem működik, az SZKT Arany János utcai parkolóházánál nyílt meg Szeged első elektromos autótöltője, ám ott azóta lehúzták a rolót. A tervek szerint az önkormányzat három helyszínen telepít 11 elektromos töltőoszlopot, amelyek 22 autó egyidejű töltését teszik lehetővé. A helyszínek a következők: Fekete sas utca, Stefánia, valamint a Rákóczi tér–Török utca felőli parkolói. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.